Nu-verhuren

NU-HUREN VERHUURT UW WONING MET ENTHOUSIASME! Uitstekende dienstverlening, uitstekende bereikbaarheid, flexibel, enthousiast, direct de juiste huurders!
Door onze efficiënte bedrijfsvoering bieden wij u het scherpste tarief! Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de verhuurmakelaardij.
Uw woning verhuren met Nu-Huren: GRATIS technisch beheer gedurende de gehele looptijd van het contract!

Als verhuurder kiest u met ons voor zekerheid en rendement! Het aanbieden van uw woning is bij ons altijd kosteloos! Zoekt u een professionele verhuurmakelaar die u volledig begeleidt in het gehele traject, lees dan verder of meld uw woning nu aan!
Bij Nu-Huren geniet u van ons scherpste verhuurmakelaartarief! Hieronder onze tarieven gebaseerd op de maandhuur (evt. incl. voorschot G/W/L):

- Onzelfstandige woonruimte / Kamers: € 150,- / € 250,-
- Huurprijs tot € 450,-: € 199,- (3,69%)
- Huurprijs van € 451,- tot € 650,-: € 299,- (3,83%)
- Huurprijs van € 651 tot € 799,-: € 349,- (3,64%)
- Huurprijs van € 800,- tot ............. halve maand huur excl. BTW.
- Garageboxen: € 69,-

Bovengenoemde tarieven zijn exclusief 21 % BTW en gelden vanaf 1 januari 2019. Percentages zijn berekend op de maximale huurprijs in de staffel, gebaseerd op een minimale huurperiode van 12 maanden.
Heeft u meerdere panden die wij voor u mogen verhuren, dan bespreken we graag welke tarieven wij kunnen hanteren!
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Wij verzorgen de professionele presentatie van uw woning met aantrekkelijke verkoopteksten en begeleidende foto's. Door onze sterke marketingkanalen bereiken wij de juiste doelgroep huurders voor uw woning. Naast onze eigen website adverteren wij op de grootste en populairste verzamelsites en platformen voor huurwoningen in het land.
Nu-Huren begeleidt u in het gehele traject van aanmelding tot sleuteloverdracht. Wij inventariseren uw mogelijkheden betreffende uw pand en de marktconforme huurprijs. Wij zullen criteria met u vaststellen waaraan de nieuwe huurder dient te voldoen. Wij streven naar een consistente bemiddeling waarbij de financiële positie van uw huurder onderzocht is, zodat u geen zorgen heeft over de huurpenningen. De gecontroleerde documenten (o.a. kopie Id-bewijs, loonstrook, werkgeversverklaring, verhuurdersverklaring, arbeidsovereenkomst) ontvangt u met het afronden van het dossier.
Wij stellen een gedegen en juridisch correcte huurovereenkomst (gebaseerd op het ROZ model 2017) op. De overeenkomst wordt met u besproken voordat deze getekend wordt.

Onze Nu-Verhuren voordelen op een rij:

  • Gratis aanmelden van uw woning
  • Een professionele presentatie met foto en verkoopteksten
  • U maakt gebruik van onze krachtige marketingtools
  • Een professionele begeleiding gedurende het verhuurtraject
  • U beslist uiteindelijk altijd zelf of u een huurder accepteert
  • Een uitgebreide screening van uw nieuwe huurder
  • Een gedegen huurovereenkomst
  • Een incheck of uitcheck bij sleuteloverdracht
  • GRATIS technisch beheer gedurende de looptijd van het huurcontract.

Ervaar het zelf: wij informeren u graag vrijblijvend over onze mogelijkheden en zijn uiteraard benieuwd naar u en uw huurwoning!

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!